Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Budescu, după ce a marcat din corner, deși Gigi Becali îi interzisese să mai execute lovituri de colț: I-am spus de ce vin, ăsta sunt, altul mama nu mai face

www.gsp.ro
Constantin Budescu FCSB

Mijlocaşul Constian Budescu a declarat, duminică seară, după ce a marcat din corner la meciul câştigat de FCSB cu Juventus Bucureşti, scor 4-0, în Liga I, că nu este singurul jucător care execută cornere la formaţia lui Nicolae Dică, subliniind că nu a fost afectat de declaraţiile finanţatorului Gigi Becali de după meciul cu Astra Giurgiu.

"Am discutat la pauză că trebuie să schimbăm nişte lucruri, după pauză am decis că trebuie să înscriem şi am reuşit, iar astfel ne-am făcut jocul mai uşor. Nu mai înscrisesem de câteva meciuri, e bine că am reuşit. Am făcut fazele fixe la antrenament, nu execut numai eu cornerele la Steaua. Dacă mă afectau afirmaţiile lui Gigi Becali, probabil nu mă mai vedeaţi aici. Am discutat cu Gigi Becali, i-am spus de ce vin la Steaua, ăsta sunt, altul mama nu mai face", a declarat Budescu la Digisport.

La 26 noiembrie, după eşecul cu Astra Giurgiu, scor 0-2, mijlocaşul Constantin Budescu a declarat că rezultatele slabe înregistrate de FCSB sunt rezultatul unor experimente făcute la echipă. El nu a precizat dacă se referă la antrenorul Nicolae Dică sau la patronul Gigi Becali, însă acesta din urmă s-a simţit vizat şi s-a arătat deranjat de afirmaţiile jucătorului. Becali a spus despre Budescu că are "caracter de om mic" şi i-a interzis să mai execute cornere.

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Juventus Bucureşti, în etapa a XX-a a Ligii I. Florin Tănase a marcat de două ori. Golurile au fost marcate de Florin Tănase '54, '78, Gnohere '80 şi Budescu '90+1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.