Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bugetul ÎCCJ pe 2018 a fost aprobat fără amendamente de comisiile reunite de buget-finanţe

bzb.ro
sala Inalta Curte ICCJ interior

Bugetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pe anul 2018 a fost aprobat miercuri, fără amendamente, de comisiile parlamentare reunite de buget-finanţe. Proiectul de buget pentru 2018 prevede o alocare pentru ÎCCJ de 128 milioane lei, în creştere cu 8,97% faţă de execuţia preliminată din anul anterior, conform Agerpres.

Cheltuielile curente sunt estimate la 127,3 milioane lei, în creştere cu 10,89% faţă de anul anterior, din care 119,7 milioane lei (creştere de 10,12%) reprezintă cheltuielile de personal. La capitolul bunuri şi servicii este prevăzută suma de 6,9 milioane lei, reprezentând o creştere de 22,47% faţă de anul 2017.

În cadrul dezbaterilor, şefa ÎCCJ, Cristina Tarcea, a declarat că, în proiectul de buget pe anul 2018, a fost prevăzută o sumă pentru închirierea unui imobil unde va funcţiona Secţia de contencios a Instanţei supreme. De asemenea, Tarcea le-a spus parlamentarilor că, în legătură cu un nou sediu pentru Instanţa supremă, Guvernul a adoptat recent un memorandum privind construirea "Cartierului Justiţiei", proiect finanţat de Banca Mondială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.