Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bugetul ISU Maramureș, suplimentat cu 100.000 lei pentru achiziţionarea de materiale de protecţie a personalului

stiripesurse.ro
Gabriel Zetea

Aleşii judeţeni au aprobat suplimentarea bugetului ISU Maramureş cu suma de 100.000 de lei pentru achiziţionarea unor materiale de protecţia, a anunţat, marţi, într-un comunicat de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş, Gabriel Zetea, notează Agerpres.

Din suma de 100.000 lei alocată Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Gheorghe Pop de Băseşti" al Judeţului Maramureş, vor fi puse la dispoziţia acestor instituţii materialele de protecţie necesare: măşti, mănuşi, combinezoane şi orice alt material necesar în perioada următoare, pentru ca personalul care deserveşte situaţiile de urgenţă să îşi poată continua activitatea.

Preşedintele CJ, Gabriel Zetea, a arătat că instituţia pe care o conduce va face toate demersurile necesare pentru a asigura protecţia personalului care menţine ordinea şi siguranţa publică şi, totodată, a ţinut să mulţumească Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru modul profesionist în care a răspuns, până la momentul de faţă, ameninţării generate de răspândirea virusului SARS-CoV-2.

"Pentru ca rezultatele bune pe care le-am avut în această perioadă, în ceea ce priveşte încetinirea răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, să continue în judeţul Maramureş, este necesar să asigurăm protecţia personalului care deserveşte situaţiile de urgenţă. Investiţiile care s-au făcut în această perioadă de către instituţia Consiliului Judeţean Maramureş au fost vitale pentru ca aceşti oameni să poată să lupte efectiv cu pandemia. Pe această cale vreau să mulţumesc, încă o dată, membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru colaborarea excelentă şi modul în care au muncit, rezultate obţinute fiind evidenţiate prin faptul că judeţul Maramureş a reuşit să se delimiteze faţă de alte judeţe, care s-au transformat în focare de infecţie cu noul coronavirus", a declarat Gabriel Zetea.

În context, au mai solicitat sprijinul CJ Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean "Pintea Viteazul" Maramureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.