Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Buletine de vot dintr-o localitate din Arad, depistate într-o altă localitate

Inquam Photos/ Octav Ganea
alegeri locale 2020 vot

Într-o secţie de votare dintr-o localitate din Arad au fost depistate două buletine de vot care aparţineau altei localităţi. Acestea nu au fost înmânate alegătorilor şi au fost retrase, potrivit news.ro.

”Cu privire la situaţia apărută într-o secţie de votare din circumscripţia Birchiş, Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 2 Arad informează că în urma verificărilor efectuate s-a constatat că au fost identificate de către membrii secţiei de votare două buletine de vot din circumscripţia Bârsa.

Citește și: Fostul senator Gigi Chiru, cercetat pentru luare de mită încă din 2014, ar putea scăpa de acuzații - DNA încearcă a doua oară clasarea dosarului său

Cele două buletine de vot au fost anulate fără a fi înmânate cetăţenilor cu drept de vot. Buletinele de vot au fost tipărite de Regia Autonomă Monitorul Oficial, toate pachetele cu buletine de vot fiind sigilate de către furnizor”, au transmis reprezentanţii Prefecturii Arad.

Conform datelor furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă, la ora 15:00, prezenţa la vot în Judeţul Arad era de 25,48 %.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.