Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bulgaria: Două persoane care practicau snowboarding au decedat în urma unei avalanşe

avalansa

Două persoane care practicau snowboarding au decedat în Bulgaria în urma unei avalanşe pe care chiar ei ar fi declanşat-o, vineri dimineaţă, în afara domeniului schiabil din sudul Munţilor Pirin, conform media bulgare, citate de DPA, potrivit Agerpres.

Accidentul s-a petrecut mai sus de staţiunea de schi Bansko, unde cele două victime se aflau împreună cu alţi doi bărbaţi. 

Aceasta a fost prima avalanşă din acest an în Bulgaria, notează DPA. Practicanţii sporturilor de iarnă din staţiunile de schi din Bulgaria au fost avertizaţi zilele acestea în legătură cu riscul ridicat de producere a unor avalanşe.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE de la Paris: Clădiri dărâmate de explozie - VIDEO

Între timp, cinci tineri din Serbia care fuseseră daţi dispăruţi în aceeaşi staţiune de schi începând de vineri după-amiaza au fost găsiţi şi se află în siguranţă. Tinerii în vârstă de 15 ani s-au aventurat către o zonă aflată dincolo de pantele din Bansko, potrivit bTV. Operaţiunea de salvare a acestora a fost "extrem de riscantă", a declarat preşedintele Crucii Roşii din Bulgaria, Hristo Grigorov, pentru agenţia de ştiri Focus din Sofia. Tinerii au fost transportaţi pe sănii şi duşi apoi la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.