Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bulgarii au găsit încă 24,5 kg de cocaină pe litoralul Mării Negre

DIICOT
Droguri 3

Autorităţile din Bulgaria au capturat joi 25,43 kilograme de cocaină pe litoralul Mării Negre, în apropierea staţiunii Sunny Day, a anunţat vineri procuratura bulgară, într-un comunicat preluat de Xinhua, informează Agerpres.

Citește și: Belarus este singura țara din Europa care nu a abolit pedeapsa cu moartea: execuţiile au loc prin împuşcare în cap, iar trupul condamnatului nu este dat rudelor

Drogurile erau într-o pungă legată de o vestă de salvare, la fel ca şi cele 169 de kilograme de cocaină găsite marţi, la circa 70 de km mai la nord.

Cocaina era de înaltă puritate, între 77,57% şi 90,59%. Valoarea pe piaţa neagră a cantităţii respective ar fi fost de 4,03 milioane de dolari, apreciază procurorii.

La sfârşitul lui martie, Poliţia Română a capturat peste o tonă de cocaină, găsită într-o barcă răsturnată în apropiere de Sfântu Gheorghe, iar ulterior au ajuns la ţărm mai multe pachete mai mici, cu o greutate totală de 152 de kilograme, conform unui bilanţ prezentat de DIICOT pe 8 aprilie.

Autorităţile române şi bulgare lucrează din 5 aprilie la acest caz, în care ministrul bulgar de interne, Mladen Marinov, a apreciat miercuri că este vorba despre o operaţiune de transfer de droguri pe mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.