Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bursa Binelui a strâns 6.000 de donaţii, în valoare de peste 100.000 de euro, în primele 5 luni ale anului

donatii

BursaBinelui.ro, platforma de fundraising iniţiată de Banca Comercială Română în parteneriat cu Euplătesc.ro, şi-a întrecut propriul record şi a strâns de la începutul anului şi până în prezent 6.000 de donaţii, iar suma totală a acestora este de peste 100.000 de euro, a anunţat, joi, banca.

Doar în luna martie, platforma a strâns 2.020 de donaţii ce însumează peste 200.000 de lei, de patru ori mai mult decât în luna ianuarie, se arată în comunicatul BCR, transmis AGERPRES.

Citește și: Ministrul Justiției, reacție după decizia CSM: ‘La fel voi proceda și data viitoare’

Donaţiile au sprijinit 26 de ONG-uri, precum şi 5 proiecte care au dezvoltat soluţii pentru lupta împotriva pandemiei de COVID-19: Fondul de Urgenţă pentru Spitale, Oameni pentru Piteşti COVID-19, Protejăm Medicii şi asistentele medicale de COVID-19, Reclădim Speranţa-COVID-19, Ajută-i pe cei 550 să treacă cu bine şi peste carantină.

"Suntem mândri că am reuşit să strângem atât de multe donaţii într-un timp aşa de scurt şi ne bucurăm că putem fi alături de ONG-urile care au fost atât de încercate în această perioadă de impas economic. Dar nu trebuie să ne oprim aici. Ne continuăm misiunea, mobilizăm în continuare resurse şi investim în cei care ajută comunitatea, pentru că doar aşa putem să contribuim la un viitor mai bun pentru România", spune Nicoleta Deliu, Head of Communication & CSR BCR.

Donaţiile continuă pe platforma www.bursabinelui.ro, unde cei care vor să susţină o cauză sunt invitaţi să doneze sau să se înscrie cu un proiect.

Citește și: Klaus Iohannis: ‘Începând din 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și se pot organiza spectacole în aer liber’

BursaBinelui.ro, proiect iniţiat de BCR, este singura platformă online din România, deschisă tuturor ONG-urilor, unde donaţiile nu sunt comisionate. Anul trecut, platforma a sărbătorit 7 ani de existenţă şi a înregistrat peste 55.000 de donaţii în valoare de aproape 3 milioane de lei. În prezent, 700 de ONG-uri sunt înscrise pe platformă.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private şi a băncilor de locuinţe.

BCR oferă o gamă completă de produse şi servicii financiare, printr-o reţea de 19 centre de afaceri şi 17 birouri mobile dedicate companiilor şi 430 de unităţi retail situate în majoritatea oraşelor din ţară cu peste 10.000 de locuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.