Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Buzău: Autospeciala de Poliţie implicată, vineri seară, într-un accident rutier în timp ce urmarea o mașină cu numere false

ebihoreanul.ro
politia

Autospeciala de Poliţie implicată, vineri seară, într-un accident rutier în localitatea buzoiană Valea Râmnicului urmărea o maşină neînmatriculată, cu numere false, la volanul căreia se afla un tânăr fără permis, care nu plătise când a alimentat la o benzinărie, informează Agerpres.

"Din primele date de la faţa locului, în timp ce un echipaj de Poliţie desfăşura activităţi de supraveghere şi control al traficului pe DJ 203 P, a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism dat în consemn pentru faptul că a alimentat cu combustibil la o staţie de distribuţie carburant din Râmnicu Sărat şi nu a achitat, însă acesta nu a oprit, continuându-şi deplasarea. S-a procedat la urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

Autoturismul urmărit, condus de către un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Galaţi, ar fi ieşit în afara carosabilului, a surprins şi accidentat un pieton, a lovit un gard şi un stâlp de electricitate. În timpul deplasării, conducătorul autospecialei de Poliţie, un bărbat în vârstă de 47 de ani din Râmnicu Sărat, ar fi intrat în coliziune cu un tub de beton, ulterior lovind un stâlp de electricitate", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IJP) Buzău.

În urma evenimentului rutier, două persoane au necesitat îngriji medicale: şoferul autospecialei de Poliţie şi pietonul, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Valea Râmnicului, aceştia fiind preluaţi de Ambulanţă şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

"Din verificările efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că şoferul de 27 de ani nu deţine permis de conducere, maşina pe care o conducea era neînmatriculată şi avea numere false. Tânărul de 27 de ani a fost transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice, urmând să fie transportat la sediul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale", se menţionează în comunicat.

În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.