Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BVB a închis pe roşu ultima şedinţă de tranzacţionare a săptămânii

BVB

Bursa de la Bucureşti a închis în scădere pe toţi indicii şedinţa de vineri, iar valoarea tranzacţiilor s-a cifrat la 30,93 milioane de lei (6,39 milioane de euro).

Indicele principal BET s-a depreciat cu 0,16% şi a scăzut la 8.572,86 puncte. BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, a consemnat o scădere de 0,10%, în timp ce indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a închis pe minus cu 0,19%. Indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investiţii, a consemnat o scădere cu 0,05%, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Decizie radicală luată de luptătorul K1 Cătălin Moroşanu! Pentru ce funcție candidează

Indicele BET-NG, care măsoară evoluţia celor 10 companii energetice şi de utilităţi, s-a depreciat cu 0,01%, în timp ce indicele SIF-urilor, BET-FI, a închis în scădere cu 0,67%.

Pe Piaţa Reglementată, acţiunile OMV Petrom au generat tranzacţii în valoare de 8,83 milioane de lei, urmate de titlurile Băncii Transilvania, cu 7 milioane de lei, şi de cele ale SIF Muntenia, cu 3,6 milioane de lei.

Citește și: Gabriela Firea lansează un nou atac dur la adresa Guvernului: Minciuna a ieșit la suprafață

Cele mai bune evoluţii au fost înregistrate de acţiunile Aerostar, în creştere cu 10,1%, cele ale Ropharma (+7,83%) şi Prefab (+7,32%).

Pe de altă parte, cele mai importante deprecieri au fost consemnate de titlurile Purcari Wineries Public Company Limited (-3,91%), Zentiva (-2,01%) şi SIF Moldova (-1,9%).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.