Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BVB: Banca Transilvania, Transgaz şi OMV Petrom, cele mai tranzacţionate acţiuni ale lunii noiembrie

BVB

Banca Transilvania, Transgaz şi OMV Petrom au fost cele mai tranzacţionate acţiuni în luna noiembrie pe Bursa de la Bucureşti, unde rulajul total pe segmentul principal a depăşit uşor 863 milioane de lei, potrivit statisticilor publicate pe BVB.

Pe titlurile Banca Trasilvania au fost realizate 3.668 tranzacţii în valoare totală de 286,85 milioane de lei, pe Transgaz au fost consemnate schimburi de 171,23 milioane de lei (1.418 tranzacţii) iar pe OMV Petrom de 137,26 milioane de lei (2.586 tranzacţii).

Cele mai importante aprecieri ale cotaţiilor au fost înregistrate, în noiembrie, de acţiunile Energopetrol (plus 53,85%), Turism, Hoteluri Restaurante Marea Neagră (plus 31,58%) şi Electroaparataj (plus 25,23%).

La polul opus, cele mai semnificative scăderi au fost consemnate de titlurile Armătura (minus 42,72%), Electroputere (minus 22,73%) şi VES (minus 21,98%).

Pe segmentul principal al Bursei de la Bucureşti, cea mai mare valoare de tranzacţionate de luna trecută a fost înregistrată în data de 9 noiembrie, când rulajul s-a cifrat la 81 milioane de lei, iar cea mai mică valoare în data de 19 noiembrie - 13,4 milioane de lei.

În cele 230 de şedinţe de tranzacţionare ale anului 2018, pe Piaţa Principală, au fost consemnate schimburi cu acţiuni de 9,47 miliarde de lei, cu o valoare medie zilnică de 41,18 milioane de lei. Tranzacţiile cu obligaţiuni se cifrează la 2,16 miliarde de ei, cu o medie zilnică de 9,4 milioane de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.