Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Digi a dat lovitura la Bursă: S-au vândut acțiuni de peste 60 de milioane de lei, în prima zi

bvb

Tranzacțiile cu acțiuni Digi, în valoare 62,82 milioane de lei, realizate marți, în ziua listării la bursă a operatorului telecom, au urcat rulajul total la 143,7 milioane de lei (31,6 milioane de euro).

Schimburi importante pe Bursa de la București au mai fost realizate cu titlurile Banca Transilvania (15,95 milioane de lei) și Fondul Proprietatea (7,38 milioane de lei), scrie agerpres.ro.

Citește și: Hackerii au dat LOVITURA: Au furat următorul film din seria Pirații din Caraibe / VIDEO

Cele mai mari importante aprecieri au fost consemnate de acțiunile Electroputere (9,03%), Boromir Prod (5,11%) și Bermas (3,17%), iar cel mai semnificativ declin al valorii acțiunilor a fost consemnat de Mecanică Fină (8,45%), Petrolexportimport (6,72%) și Zentiva (6,61%).

În ansamblu, Bursa de Valori București a închis în scădere ședința de tranzacționare de marți, iar indicele de referință BET, care arată evoluția celor mai lichide 12 acțiuni, a consemnat un declin de 0,07%. Indicele BET-Plus, care arată evoluția celor mai lichide 37 de acțiuni de la BVB, a coborât cu 0,17%. Indicele BET-FI al SIF-urilor înregistra, la închidere, o depreciere de 0,87%.

Citește și: INCREDIBIL O școală celebră le va permite băieților să poarte FUSTE, la ore

BET-NG, care reunește 10 companii din sectorul energetic și al utilităților, a consemnat o creștere de 0,39%, indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a scăzut cu 0,05%, iar indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investiții, a "pierdut" cu 0,06%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.