Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

C.T.Popescu despre Traian Băsescu: Trebuie că are un coeficient de inteligenţă mic

Cristian Tudor Popescu
 
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că îşi asumă promulgarea Codului de Procedură Penală, fiind responsabilitatea preşedintelui, precum şi eroarea de a nu fi înţeles sensul articolului 140 din noul Cod penal.
“Dacă premierul nu-şi asumă emiterea unei OUG care să corecteze neajunsurile art. 140, este emblema corupţiei”, a spus Băsescu.
“Se înscrie în linia manevrelor mai mult sau mai mai puţin smucite, politice, politicianiste, pe care le face preşedintele în an electoral şi, bineînţeles, are gradul său de absurditate”, a declarat jurnalistul.
“Nu poţi să îl grăbeşti acum, să îi pui premierului Ponta sula în coaste după ce 4 ani.
Trebuie să ai un coeficient foarte mic de inteligenţă dacă n-ai înţeles, cu atâţia consilieri acolo….dacă nu i-a explicat niciun consilier, atunci de ce nu i-a dat afară?”
“Dincolo de acest aspect grotesc, hilar…preşedintele a ajuns să treacă la metode de-a dreptul grosolane…îl ştiam ceva mai fin….Problema în sine rămâne reală şi acel articol din Codul Penal trebuie schimbat. A avea situaţii în care să nu se poată face interceptări decât după înştiinţare e împotriva firii. (…)
E greu de modificat acest articol: indiferent cum se va face, de Ponta, de Parlament, e clar că trebuie modificat”, a mai continuat Cristian Tudor Popescu. sursa: realitatea.net

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.