Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CALCULELE care o țin pe Simona Halep lider mondial: Stă la mâna celei mai ENERVANTE jucătoare din circuit

halep 1 wta

Simona Halep joacă la Roland Garros pentru primul trofeu într-un turneu de Mare Șlem, dar și pentru a rămâne pe primul loc mondial. Dacă la începutul competiției, nu mai puțin de 6 jucătoare o puteau detrona, acum, Halep mai e amenințată doar de două: Caroline Wozniacki, ieșită din concurs, și Garbine Muguruza, locul 3 WTA.

În acest moment, în clasamentul LIVE al WTA, Simona Halep se află pe locul 2, la o distanță de 345 de puncte față de daneză. Dacă trece de Angelique Kerber, 12 WTA, în sferturile de finală, adică se califică în semifinală, Simona va ajunge la 6.570 de puncte și o va depăși cu 5 puncte pe Caroline Wozniacki. De fiecare dată când a ajuns în sferturi, Halep a jucat și finala. S-a întâmplat de două ori până acum.

Citește și: Simona Halep a făcut ravagii la Roland Garros! A bătut-o fără drept de apel pe Elise Mertens și și-a asigurat un cec impresionant

Așadar, prima condiție pentru a rămâne pe primul loc e să ajungă în semifinale. Însă, dacă ajunge în semifinale, Halep trebuie să se roage de Maria Șarapova, 28 WTA, să o elimine pe Garbine Muguruza. Spaniola o poate depăși pe Halep cu o singură condiție: să facă o performanță mai bună decât ea.

Dacă enervanta Șarapova o bate pe Muguruza în sferturi, iar Halep trece de Kerber, românca rămâne lider mondial și va juca, în semifinale, cu rusoaica. Însă, dacă Muguruza o elimină pe Șarapova și ajunge în semifinale, acolo unde poate da peste Halep, trece pe primul loc doar dacă o bate pe româncă. Wozniacki ajunge pe primul loc dacă Halep nu trece de Kerbe, iar Muguruza nu joacă finala.

Citește și: Schimbare radicală la România TV! Ce se va întâmpla cu postul de marţi, 5 iunie .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.