Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Calendarul lui Ciolacu: 7 zile mai rămâne Cîțu premier

ceas timp umbra

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat luni la Antena 3 că premierul Florin Cîțu și întregul Guvern vor fi demiși cel târziu lunea viitoare, indiferent de decizia CCR pe moțiunea de cenzură USR PLUS.

„Maine avem decizia CCR. Daca nu exista conflict, intra pe ordinea de zi motiunea de cenzura intr-o zi sau doua si tot PSD-ul va vota motiunea. Daca exista conflict, imediat dupa anuntul CCR, o sa le solicit colegilor sa depunem motiunea PSD, e scrisa”, a zis Ciolacu.

El a adăugat că dacă și dacă CCR respinge moțiunea USR PLUS, PSD va depune propria moțiune pentru care va cere ca joi să se citească și luni să se voteze.

„Exclus să susținem un guvern minoritar”, a adăugat liderul PSD. Ciolacu a menționat că cea mai bună variantă ar fi alegeri anticipate.

„Noi avem un mesaj clar: alegeri anticipate. Că durează trei luni, că pui un guvern de tehnocraţi care organizează alegerile şi gestionează problemele sanitare şi economice o perioadă limitată, suntem total de acord. Dar nu mai vedem altă ieşire din criză decât întoarcerea la români, românii să voteze. E o utopie să intrăm noi la guvernare acum”, a precizat liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.