Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Calimente își pune cenușă în cap. PNL își cere scuze pentru gafa lui

calimente1

calimente1Deputatul liberal Mihăiță Calimente și-a cerut scuze publice după ce a declarat, în timpul unei emisiuni televizate, că dacă oamenii din stradă nu îi mai vor pe actualii politicieni atunci „să-i voteze pe bulgari”.

Declarația  a fost făcută în contextul în care Calimente a fost întrebat dacă liberalii vor fi acceptaţi la guvernare de către protestatarii din stradă, în condiţiile în care aceştia au cerut ca toată clasa politică să plece. „Dacă strada nu ne vrea nici pe noi, atunci să-i voteze pe bulgari”, a răspuns Calimente.

Ulterior, co-președintele PNL Alina Gorghiu și-a cerut scuze în numele partidului pentru declarațiile deputatului liberal.

„Vreau să-mi cer eu scuze public faţă de o declaraţie complet neinspirată a unuia dintre colegii noştri din Parlament. E vorba despre declaraţia lui Calimente. Când spun complet neinspirată e o etichetă foarte blândă. Credeţi-mă, în privat, discuţia va avea loc în cu totul şi cu totul alţi termeni. Vor veni şi scuzele domniei sale, dar faţă de opinia publică îmi cer eu scuze”, a spus Gorghiu.

Imediat după scuzele prezentate de Goghiu, Mihăiță Calimente a transmis și scuzele sale, printr-un comunicat de presă.

„Îmi cer scuze pentru declarațiile pe care le-am făcut astăzi în privința votului pe care l-ar putea acorda cei care au protestat față de tragedia de la Clubul Colectiv.În acest sens, îmi retrag afirmațiile făcute în cadrul unei emisiuni televizate și îi rog pe cei care s-au simțit lezați de acestea să-mi scuze comportamentul și să-mi accepte scuzele.”, se arată în comunicatul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.