Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu a RĂBUFNIT: Întâlnirile cu presa sunt mai complicate decât cele cu procuratura

realitatea.net
Calin Popescu Tariceanu

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marți, la Parlament, întrebat în mod repetat de reporteri despre ce a discutat la telefon cu Liviu Dragnea, în cursul zilei, că are de multe ori senzația că întâlnirile cu presa „sunt mai complicate decât întâlnirile cu procuratura”, scrie Mediafax.

Jurnaliștii l-au întrebat, marți, la Parlament, pe președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, dacă în discuția telefonică pe care a avut-o în cursul zilei cu președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a abordat legea offshore și înființarea FSDI.

După ce a răspuns, presa a continuat cu întrebările și Tăriceanu a glumit spunând că a vorbit cu Dragnea despre faptul că jurnaliștii îi urmăresc „pas cu pas”.

Chestionat ce alte teme a mai abordat în discuția cu Dragnea, Tăriceanu a răspuns: „Prezența jurnaliștilor pe holurile Parlamentului, faptul că ne urmăresc pas cu pas, faptul că azi e puțin înnorat și nu mai e senin ca ieri”.

„Ce vreți să mai știți? Ce mănâncă el la prânz...”, a adăugat președintele ALDE.

La întrebarea unui ziarist cu privire la data următoarei ședințe a coaliției de guvernare, Tăriceanu a spus că de multe ori întâlnirile cu presa „sunt mai complicate decât întâlnirile cu procuratura”.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Liviu Dragnea și-a delegat atribuțiile - Liderul PSD nu vrea să semneze sesizarea CCR privind protocoalele din justiție .

„Am senzația, de multe ori, că întâlnirile cu presa sunt mai complicate decât întâlnirile cu procuratura”, a declarat președintele ALDE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.