Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, aşteptat pentru audieri în Comisia de control al SRI din Parlament

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ar urma să fie audiat marţi la Comisia de control al SRI din Parlament.

Manda preciza, săptămâna trecută, că Tăriceanu a confirmat prezenţa sa la comisie, în 20 februarie, iar în 27 februarie la Comisia SRI va fi audiat George Maior, în 6 martie va fi audiat Florian Coldea, iar pe 13 martie, "dacă îi permite timpul”, fostul preşedinte Traian Băsescu, anunță News.ro.

Întrebat de ce va fi invitat Călin Popescu Tăriceanu în Comisie, Manda a spus: ”Sunt aspecte care vizează activitatea domnului Tăriceanu discutate în Comisie. Atunci când era premier şi era membru CSAT şi au fost elemente care au legătură cu actitatea SRI şi cu CSAT. Cred că sunt elemente pe care domnul Tăriceanu le are de adus în atenţia Comisei şi pe care Comisia le poate lămuri şi verifica prin corespondenţa pe care o face cu SRI”.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, confirma şi el că a primit invitaţie să se prezinte la comisia SRI şi că va merge, afirmând că nici nu i-a trecut prin cap să nu se prezinte.

"Am primit o invitaţie de la Claudiu Manda şi am confirmat. Dacă eu clamez că oricine e obligat să se prezinte în faţa comisiilor de anchetă, trebuie să mă prezint şi eu, nici nu mi-a trecut prin cap că aş putea să procedez altfel”, a declarat Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.