Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, critici dure pentru Augustin Lazăr: Este una din uneltele cele mai josnice folosite de regimul comunist şi este în fruntea procuraturii

Senatul Romaniei
Calin Popescu Tariceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, crede că a fi anticomunist, după 30 de ani de la Revoluţie, este ”puţin perimat” şi consideră că această temă nu mai este una de actualitate în ziua de astăzi, relatează News.ro.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu face notă separată de PSD: 'Nu cred că Tudorel Toader nu a făcut treabă, poate nu a făcut destul după unii'

Tăriceanu a declarat, marţi, la TVR1, că preşedintele Klaus Iohannis se defineşte ca anticomunist, crede că atitudinea de principiu este de salutat, dar că nu mai este o temă de actualitate în prezent.

“Preşedintele, în repetate rânduri, se defineşte ca fiind anticomunist. Foarte bine. Eu salut lucrul ăsta, cu toate că acum, după 30 de ani, a mai fi anticomunist e puţin perimat. Dar sigur ca atitudine de principiu salut lucrul ăsta. Şi eu sunt anticomunist, dar nu mai cred că este o temă de actualitate în ziua de astăzi”, a spus Tăriceanu.

El crede că trebuia luată distanţa faţă de procurorul general Augustin Lazăr, care a fost “una din uneltele cele mai josnice folosite de regimul comunist”.

Citește și:  Călin Popescu Tăriceanu, SIDERAT de atmosfera de la procesul lui Liviu Dragnea: 'Era aproape de un linșaj public'

“Când apare un astfel de personaj care este una din uneltele cele mai josnice folosite de regimul comunist şi el este în fruntea procuraturii, nu este un procuror oarecare, ia distanţă faţă de el, nu îl critici, nu ştiu ce, dar, hai, gata, îţi ajunge, aparţii unei alte epocii, ai făcut ceea ce ai făcut”, a explicat Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.