Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu își MITRALIAZĂ colegii pe care îi acuză că s-au vândut la PSD: 'Îi mituiește cu ceva'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Călin Popescu Tăriceanu

Aflat în direct la Realitatea TV, Călin Popescu Tăriceanu o invita în parlament pe Viorca Dăcncilă pentru a lămuri legitimitatea guvernului acuzând PSD că încearcă să cumpere parlamentari la bucată.

„Doamna Dancilă încearcă să evite venirea în parlament și îi cumpără la bucată cum s-a întâmplat cu Meleșcanu, Cupă, Gavrilescu” a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

„Putem să discutăm tot ceea ce este în aceste zile vizibil acțiune PSD împotriva ALDE. Sigur că doamna Dăncilă ar trebui să își lămurească dacă acest Cabinet mai este legitim sau nu și ar fi trebuit să vină la votul în Parlament. Deci ar trebui să vină, dar sigur se vede cu ochiul liber că încearcă să evite venirea în Parlament și cumpără pe unii la bucată. Cum s-a întâmplat la noi cu Meleșcanu, Gavrilescu, Cupă, Băișanu. Îi mituiește cu ceva, dl Meleșcanu și-a primit arginții, a împușcat postul de președinte al Senatului”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, luni, la Realitatea Tv.

Tăriceanu acuză că parteneriatul cu PSD a condus la migrarea electoratului de dreapta.

„Parteneriatul acesta cu PSD din ultimii trei ani ne-a afectat deoarece elctoratul nostru cu viziune de dreapta au migrat” a declarat Tăriceanu acuzând schimbarea către stânga a electoratului ALDE.

Tăriceanu o acuză pe Dăncilă de trădare după ce i-a promis candidatura la prezidențiale iar apo a găsit scuza pentru a candida ea însăși, motivân cu unele sondaje pe care nu le-a prezentat niciodată

„Vai dl Tăriceanu, mergem cu dvs, știu că sunteți cel mai bine cotat în sondaje, dar sa facem niste sondaje ca să le motivez colegilor” ar fi spus Dăncilă, potrivit lui Călin Popescu Tăriceanu.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.