Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, mesaj pentru tricolorii U21: 'Ei sunt viitorul'

Facebook
tariceanu zidane

Preşedintele Senatului şi al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă despre echipa de fotbal U21 că a reprezentat cu brio România la campionatul european, componenţii acesteia fiind "viitorul echipei naţionale".

"Naţionala de fotbal U21 a României ne-a reprezentat cu brio la acest campionat european. Jucătorii noştri au arătat un fotbal de calitate în faţa unor echipe de top ale Europei. Avem o echipă extraordinară, cu jucători minunaţi. Ei sunt viitorul echipei naţionale de fotbal. Felicitări, băieţi! Aţi luptat până la capăt! Suntem mândri de tot ce aţi realizat. Capul sus! Sunteţi la vârsta la care visele frumoase de-abia încep. Mult succes!", a scris Tăriceanu joi seară, într-o postare pe Facebook.

Citește și: EXCLUSIV ‘Spirala’ USR-PLUS-LGBT-Rezist. Finanțatorul din umbră

Selecţionata României a fost învinsă de Germania cu scorul de 4-2 (1-2), joi seara, în semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino, pe Stadionul Renato Dall'Ara din Bologna.

Tricolorii au făcut un nou meci memorabil, în ciuda unei căderi pe final, în urma căreia Germania, campioana en titre, a reuşit să se impună.

Citește și: Silviu Mănăstire anunță echipa pe care și-a făcut-o azi-noapte Viorica Dăncilă: ‘O să fie scandal!’

România a pierdut un meci, dar a câştigat o calificare la Jocurile Olimpice după 56 de ani şi o echipă de viitor, care a realizat o performanţă istorică, o semifinală de Campionat European în care a jucat de la egal la egal cu campioana.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.