Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camera Deputaţilor a respins proiectul de lege privind Strategia naţională 'România 2040', în urma deciziei de neconstituţionalitate a CCR

ccr

Camera Deputaţilor a respins proiectul de lege privind Strategia naţională „România 2040”, în urma deciziei de neconstituţionalitate a CCR, anunță news.ro.

Camera Deputaţilor a respins miercuri, decizional proiectul de lege privind elaborarea şi actualizarea Strategiei naţionale pe termen lung „România 2040” şi înfiinţarea comisiei „România 2040” care urma să fie condusă condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, propunerea legislativă fiind iniţiată de Guvernul Dăncilă.

Experții OMS anunță că UN SFERT din populația lumii va avea probleme cu auzul în următorii ani

Iniţiativa legislativă avea ca obiect de reglementare instituirea obligaţiei elaborării şi actualizării Strategiei de dezvoltare economică şi socială a României pe termen lung, denumită Strategia „România 2040”, sub directa coordonare a Camerei Deputaţilor, care asigura conducerea întregului proces.

Pe 15 iulie 2019, Curtea Constituţională a admis sesizarea PNL şi USR pe proiectul de lege şi a decis că este neconstituţional. Pe 22 octombrie 2019, Senatul a respins propunerea legislativă, în calitate de prim for sesizat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.