Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campania FACIAS 'De partea cetățeanului' a demarat în forță: 'Scrie-ne despre problema ta!'

FACIAS
FACIAS

Campania FACIAS 'De partea cetățeanului' a demarat în forță: 'Scrie-ne despre problema ta!'

Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a inițiat o importantă campanie de informare și conștientizare a drepturilor cetățenilor români. Intitulată „De partea cetățeanului”, campania FACIAS își dorește vină în ajutorul celor care se lovesc de situații inacceptabile care sunt produse pe fondul neglijenței, rea-voinței sau incompetenței autorităților statului.

FACIAS invită pe orice cetățean care observă o neregulă ce afectează comunitatea să ne scrie pe adresa de email edreptulmeu@facias.ro. Specialiștii FACIAS vor prelua cazul și vor încerca să rezolve problema pe cale amiabilă prin plângere către autoritatea publică implicată sau pe calea instanței.

Inițiativa acestei campanii a pornit de la faptul că statul are instrumente și puterea să oblige cetățeanul să își respecte obligațiile, dar cetățeanul nu are nicio putere atunci când statul nu își respectă obligațiile față de el sau nu îi respectă drepturile.

Din acest motiv, FACIAS este „puterea cetățeanului” în relație cu situațiile în care statul nu își face treaba pentru care este plătit. Votul o dată la patru ani nu este suficient pentru a ține în frâu tendința unor autorități de a comite abuzuri, așa că FACIAS vine în sprijinul cetățeanului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.