Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campioana la baschet masculin, U BT Cluj, învinsă de Steaua Bucureşti, după două reprize de prelungiri, în Top 6

minge de baschet

Campioana en-titre a României la baschet masculin, U Banca Transilvania Cluj, a fost învinsă vineri, pe teren propriu, de formaţia Steaua CSM EximBank Bucureşti, cu scorul de 99-94 (53-35, 77-77, 85-85), în primul meci din returul fazei Top 6 a Ligii Naţionale.

Meci nebun la Cluj-Napoca, unde campioana a cedat în faţa formaţiei Steaua CSM EximBank Bucureşti după două reprize de prelungiri. Steaua l-a avut în prim-plan pe Runkauskas, imbatabil de la trei puncte (9 reuşite din 12), dar şi tăria de a duce partida la final, deşi a căzut fizic după pauza mare. În minutul 17, Steaua avea 22 de puncte avans, dar clujenii au recuperat treptat şi au reuşit să conducă pentru prima dată în primul minut al prelungirilor (79-77).

Campioana a plătit tribut însă ratărilor exasperante, iar Steaua a profitat din plin pe final, plecând de la Cluj-Napoca fericită, cu o victorie preţioasă în deplasare în faza Top 6.

Principalii marcatori ai partidei au fost Watson 21 puncte, Barro 16, pentru U BT Cluj, respectiv Runkauskas 27 puncte, Zekovici 17, pentru Steaua.

În urma rezultatului, U BT Cluj acumulează 49 de puncte şi este lider temporar, iar Steaua, cu 47, rămâne pe locul 3.

Celelalte două partide ale etapei se vor juca sâmbătă, între CSM Oradea (45 puncte) şi SCM Timişoara (44), respectiv CSU Sibiu (48) şi BCM U Piteşti (41).

Următoarea etapă din Top 6 va derula meciuri în 17 şi 18.

Cele şase echipe din prima grupă valorică, plus primele două clasate în grupa 7-12 vor juca apoi în play-off pentru titlul naţional, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.