Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campioana la handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a anunțat schimbările din lot

Inquam Photos / Bogdan Danescu
Inquma SCM Craiova

Campioana la handbal feminin din 2019, SCM Râmnicu Vâlcea, a anunţat, luni, după încheierea sezonului, noile mutări din cadrul lotului. Astfel, şase jucătoare vor părăsi formaţia vâlceană şi tot atâtea au fost transferate pentru sezonul viitor, care va include şi meciuri în Liga Campionilor, relatează News.ro.

Citește și: Petrolul câștigă meciul cu ACS Poli, scor 1-0; a urcat în acest fel pe loc de baraj

”Din păcate, ne despărţim de şase jucătoare foarte importante, care au contribuit din plin la performanţele obţinute de echipa noastră sezonul acesta, câştigarea campionatului şi Supercupei României. Le mulţumim pe această cale handbalistelor Natallia Vasileuskaya, Petra Blazek, Ines Khouildi, Marija Petrovic, Maria Gavrilă şi Andreea Pricopi şi le dorim o carieră cât mai frumoasă la noile echipe! Veţi rămâne pentru totdeauna în galeria fostelor mari jucătoare care au evoluat pentru Râmnicu Vâlcea!”, a transmis clubul vâlcean.

Noile achiziţii ale campioanei pentru stagiunea 2019-2020 sunt: Marta Batinovici (29 ani, portar), de la Buducnost Podgorica, componentă a naţionalei Croaţiei; Mireya Gonzalez (27 ani, inter dreapta), de la Siofok, componentă a naţionalei Spaniei, câştigătoare a Cupei EHF în acest sezon; Kristina Liscevici, (29 ani, inter stânga), de la Team Esjberg, componentă a naţionalei Serbiei, finalistă a Cupei EHF în acest sezon; Asma Elghaoui (27 ani, pivot), de la Siofok, componentă a naţionalei Ungariei, câştigătoare a Cupei EHF în acest sezon, câştigătoare a Ligii Campionilor în 2018; Mădălina Zamfirescu (24 ani, centru), de la Debrecen, componentă a naţionalei României şi Ana Maria Draguţ (29 ani, inter dreapta), de la Kisvardai, componentă a naţionalei României.

SCM Râmnicu Vâlcea a cucerit titlul naţional în 2019, detronând CSM Bucureşti, chiar dacă au încheiat cu acelaşi număr de puncte, 66, dar cu avantajul rezultatelor directe. CSM este medaliată cu argint, iar Gloria Bistriţa cu bronz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.