Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campioană paralimpică din România, agresată rasial în Italia: tatăl fetei, bătut pentru că este român

www.digi24.ro

Atleta paralimpică Beatrice Ion activează în echipa naţională a Italiei de baschet pe două roţi. Ea este studentă în anul al doilea la Facultatea de Ştiinţele Comunicării a Universităţii din Teramo şi se pregăteşte să devină jurnalistă. Duminică seara, ea a avut parte de primul său breaking news.

Citește și: Raed Arafat, mesaj pentru protestatarii din Piața Victoriei: Îi așteptăm la spital! Sigur se vor infecta de acolo

Beatrice Ion a fost victima unei agresiuni pe fond rasist din partea unui italian care i-a ameninţat familia. Discuţia a pornit de la faptul că Beatrice e nevoită să parcheze maşina în faţa casei din cauza handicapului sever de care suferă, informează Mediafax.

Italianul care închiriase o casă de vacanţă în vecinătate a fost deranjat că Betrice nu foloseşte parcarea comună şi externă. Ca să-i de o lecţie, i-a blocat ieşirea lasându-şi bicicletele în spatele maşinii lui Beatrice. La rugămintea de a le muta, italianul a raspuns cu injurii la originea familiei de români. I-a trimis în ţara lor şi l-a luat la pumni pe tatăl fetei care a ajuns la spital cu nasul şi obrazul spart.

Atleta paralimpică a simţit că este de datoria ei să facă publică întâmplarea şi a fost luată cu asalt de presa din peninsulă.

„M-am gândit că nu puteam să nu vorbesc pentru că aceste lucruri se întâmplă în fiecare zi şi e bine ca lumea să ştie ce se întâmplă pentru că de cele mai multe ori, pare că doar noi străinii suntem cei care facem lucruri urâte dar nu e adevărat”, a spus Beatrice Ion.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.