Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni: Bianca Costea, calificată cu al treilea timp în finala de la 50 m liber

www.agerpres.ro
înot

Sportiva română Bianca Costea s-a calificat miercuri în finala probei de 50 m liber, din cadrul Campionatelor Europene de înot pentru juniori din Otopeni, cu al treilea timp al semifinalelor.

Bianca Costea s-a clasat a doua în a doua semifinală de la 50 m liber, cu timpul de 25sec51/100, fiind devansată doar de germanca Sandrine Nina Jazy (25sec27/100), câştigătoarea primei semifinale, şi de croata Jana Pavalic (25sec34/100). Finala de la 50 m liber este prevăzută joi de la ora 17:17, potrivit Agerpres.

Bianca Costea va concura miercuri pentru echipa României în finala ştafetei mixte de 4x100 m liber, alături de David Popovici, Ştefan Cozma şi Anastasia Bako.

Anastasia Bako s-a clasat a opta în semifinala a doua de la 50 m liber, cu 26sec18/100, dar nu a prins finala.

Campionatele Europene de înot pentru juniori 2022 se desfăşoară la Complexul Olimpic de Nataţie Otopeni în perioada 5-10 iulie. La competiţie participă 494 de sportivi din 42 de ţări. România este reprezentată de 26 de înotători, 14 la masculin şi 12 la feminin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.