Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionatele Mondiale de atletism în sală, amânate pentru 2023

rtv.net
atletism obstacole

World Athletics a anunţat, joi dimineaţă, amânarea pentru martie 2023 a Campionatelor Mondiale în sală, competiţie care ar fi trebuit să aibă loc la Nanjing, în perioada 19-21 martie 2021, potrivit news.ro.

“Cu regret, am fost de acord cu organizatorii Campionatelor Mondiale de Atletism Indoor de la Nanjing (19-21 martie 2021) să amânăm evenimentul până în luna martie a anului 2023.

Citește și: SURSE BREAKING Unul dintre arestații preventiv pentru corupția din spitalele Covid, ARE COVID - Este internat sub pază DNA și se cere ACASĂ pentru tratament

În ultimele săptămâni am ţinut legătura strâns cu Comitetul de Organizare şi cu Federaţia Chineză de Atletism, dar, având în vedere situaţia globală actuală, există încă o incertitudine semnificativă cu privire la starea pandemiei Covid-19 la începutul anului 2021.

Pentru siguranţa sportivilor şi a oficialilor noştri, trebuie să luăm în considerare în mod corespunzător riscurile implicării unui grup mare de oameni pentru a participa la eveniment în situaţia de pandemie”, a precizat forul mondial pe site-ul său oficial.

Este a doua amânare a CM de atletism în sală pentru seniori de la Nanjing, competiţie care iniţial trebuia să se desfăşoare în perioada 13-15 martie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.