Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionatele Mondiale de canotaj: sportivii noștri au obţinut rezultate bune şi în cursele de calificare desfăşurate luni

newsbucuresti.ro
canotaj

Sportivii români au obţinut rezultate bune şi în cursele de calificare desfăşurate luni la Campionatele Mondiale de canotaj de la Belgrad, informează Agerpres.

Echipajul de dublu vâsle feminin categorie uşoară, compus din Ionela Cozmiuc şi Mariana Dumitru, a câştigat seria în care a evoluat şi va concura în Semifinala A/B, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Canotaj.

Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel, componentele bărcii de dublu rame feminin, a ieşit şi ele victorioase în seria în care au evoluat şi vor lua startul în Semifinala A/B.

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar au dominat cursa de calificare a probei de dublu vâsle feminin, în care sunt campioane olimpice, şi vor evolua în Semifinala A/B.

Mădălina Bereş, Maria Tivodariu, Amalia Bereş şi Magdalena Rusu vor concura şi ele în Semifinala A/B a probei de patru rame feminin, după ce au câştigat seria în care au luat startul.

Echipajul de patru vâsle feminin, alcătuit din Emanuela Ciotău, Andrada Moroşanu, Cristina Drugă şi Patricia Cireş, a terminat pe locul secund în seria sa şi va concura în Semifinala A/B.

La masculin, în proba de patru rame, Ştefan Berariu, Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc şi Florin Lehaci au încheiat seria lor pe locul 3 şi vor evolua în recalificări.

Echipajul de patru vâsle masculin, compus din Mihai Chiruţă, Sebastian Cornea, Ioan Prundeanu şi Florian Marian Enache, va concura şi el în recalificări după ce a încheiat seria sa pe locul 5.

România participă cu 13 echipaje, compuse din 34 de sportivi, la Mondialele de la Belgrad, criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris, de anul viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.