Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionatele Mondiale de înot iarna 2024 de la Tallinn: înotătorul bulgar Ţanko Ţanko stabilit două recorduri mondiale

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam înot

Cele două medalii de aur câştigate de înotătorul bulgar Ţanko Ţankov, în probele de 200 m şi 450 m liber, la Campionatele Mondiale de înot iarna 2024 de la Tallinn, Estonia, au fost recunoscute ca recorduri mondiale, a declarat, joi, preşedinta Asociaţiei Internaţionale de Înot Iarna (WSA), Mariia Koskinen, citată de BTA, potrivit AGERRPRES.

Într-un email trimis lui Ţankov se poate citi că timpii reuşiţi, 2:08.80 la 200 m şi 5:21.59 la 450 m, sunt cei mai rapizi din istoria Campionatelor Mondiale la grupul de vârstă 30-39 ani.

Ţankov a câştigat şi bronzul în proba de 25 m fluture în gheaţă, la Campionatele Mondiale de la Tallinn, care au reunit 1.012 de înotători din 41 de ţări.

"Campionatele de la Tallinn au fost unele dintre cele mai dificile la Clasa A de înot iarna, ceea ce face rezultatele cu atât mai semnificative", a spus Ţankov, adăugând că în prezent se pregăteşte pentru viitorul maraton de înot din Noua Zeelandă, despre care va oferi detalii săptămâna viitoare.

Ştire selectată de BTA pentru promovare şi publicare de către AGERPRES, fără intervenţie pe text, conform acordului de colaborare dintre agenţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.