Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionatul European U21 - Suntem foarte motivaţi să reuşim un turneu final extraordinar

nationala tineret fotbal

Echipa naţională U21 a României a sosit de câteva zile în Italia, unde va avea loc Campionatul European din acest an, iar selecţionerul Mirel Rădoi le-a oferit un antrenament pe nisip elevilor săi potrivit mediafax.

După ce, cu o zi înainte, tricolorii s-au antrenat la piscina hotelului din Cesena, acum s-au pregătit pe nisip, executând mai multe procedee, dar şi o partidă de tenis cu piciorul. "Antrenamentul a fost unul intens, de forţă explozivă. Jucătorii au fost împărţiţi în 4 grupe şi fiecare dintre acestea a executat, pe rând, câte un exerciţii. Şedinţa de pregătire s-a încheiat pe gazon, unde tricolorii s-au duelat între ei, într-un joc şcoală", notează FRF.

Antrenamentul pe nisip a fost ultimul în formulă restrânsă. Pe parcursul de marţi, la lot se vor prezenta fotbaliştii care au fost convocaţi de Cosmin Contra pentru partidele cu Norvegia (2-2) şi Malta (4-0) - Ionuţ Radu, Ionuţ Nedelcearu, Tudor Băluţă, Dennis Man, Ianis Hagi şi George Puşcaş. Singurul care va sosi ceva mai târziu va fi portarul Cătălin Căbuz, care este implicat în barajul pentru promovare/menţinere în Liga I Betano cu FC Hermannstadt. El va ajunge în Italia pe 13 iunie.

Alexandru Cicâldău: Trebuie să demonstrăm că merităm să facem pasul la prima reprezentativă

Înainte de antrenament, cel care a dialogat cu presa a fost Alexandru Cicâldău, mijlocaşul celor de la U Craiova. Fostul fotbalist de la Viitorul crede că turneul final din Italia şi San Marino este o şansă uriaşă pentru jucătorii U21 de a face pasul la naţionala mare.

"Sunt sigur că la acest nivel toţi adversarii noştri ne vor trata cu seriozitate. Am demonstrat în preliminarii că avem valoare şi că merităm să fim la EURO. Meciul cu Croaţia este foarte important. Mă bucur că George Puşcaş a înscris la prima reprezentativă, sunt sigur că şi-a mai păstrat goluri şi pentru Campionatul European. Trebuie să demonstrăm că merităm să facem pasul la prima reprezentativă, suntem foarte motivaţi să reuşim un turneu final extraordinar", a declarat Cicâldău, potrivit sursei citate.

Lotul convocat de Mirel Rădoi pentru Campionatul European U21 din Italia şi San Marino:

Portari: Ionuţ Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB)

Fundaşi: Cristian Manea (CFR Cluj), Ionuţ Nedelcearu (FC Ufa), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Alexandru Paşcanu (Leicester City), Virgil Ghiţă (FC Viitorul), Florin Ştefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul)

Mijlocaşi: Tudor Băluţă (FC Viitorul), Dragoş Nedelcu (FCSB), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 CS), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Florinel Coman (FCSB), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaş), Denis Drăguş (FC Viitorul), Vlad Dragomir (Perugia)

Atacanţi: George Puşcaş (Palermo), Adrian Petre (Esbjerg fB), Andrei Ivan (Rapid Viena)

Programul din grupa României la EURO

Grupa C:

Etapa 1

România - Croaţia (18 iunie / 19:30)

Anglia - Franţa (18 iunie / 22:00)

Etapa 2

Anglia - România (21 iunie / 19:30)

Franţa - Croaţia (21 iunie / 22:00)

Etapa 3

Franţa - România (24 iunie / 22:00)

Croaţia - Anglia (24 iunie / 22:00)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.