Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionatul Greciei se reia: Patru cluburi s-au opus, iar sancțiunile pentru violențe sunt cele mai dure din lume

www.news.at
PAOK Salonik fani

Campionatul Greciei, suspendat în urma deciziei ministrului Georgios Vassiliadis la 12 martie, se va relua sâmbătă, 31 martie, a anunţat liga elenă, citată de AFP.

Miercurea trecută, Vassiliadis le-a prezentat un plan celor 16 echipe din primul eşalon, însă propunerile trebuie să fie acceptate de toate cluburile pentru a se relua campionatul. Măsurile preconizate ar include retrogradarea automată a echipelor implicate în violenţe de trei ori într-un sezon, dar şi pedepse pentru echipele ale căror conducători incită la violenţă prin declaraţiile lor. În plus, cluburile ar urma să fie responsabile în totalitate cu siguranţa la meciuri. Cluburile Olympiakos, Panathinaikos, Larissa şi Xanthi nu au acceptat propunerile, scrie news.ro.

Citește și: Cheltuieli URIAŞE la Primăria Capitalei: Pe ce se duc banii bucureştenilor-buget FABULOS cheltuit doar pe salarii

Campionatul Greciei a fost suspendat cu efect imediat şi pe termen nelimitat, după incidentele de la meciul PAOK Salonic - AEK Atena, întrerupt înainte de fluierul final, după ce oficiali ai echipei lui Răzvan Lucescu au invadat terenul. Acest lucru s-a întâmplat după ce arbitrul Kominis a anulat pentru ofsaid golul marcat de Varela. După două ore, arbitrul şi-a schimbat decizia, a acordat victoria echipei PAOK cu 1-0 şi a încheiat meciul.

Poliţia elenă a emis un mandat de arestare pentru preşedintele clubului PAOK Salonic, Ivan Savvidis, care a intrat pe teren la meciul cu AEK Atena având o armă asupra sa. De asemenea, pe numele altor patru persoane, probabil gărzile de corp ale omului de afaceri, au fost emise mandate de arestare.

Citește și: Andrei Gheorghe declanşează un SCANDAL IMENS în Biserică: Preoţii ‘s-au încăierat’ după slujba de sămbătă – acuzaţii dure

Campionatul Greciei s-a confruntat cu multe incidente în ultima vreme, implicând principalele echipe, Olympiacos, AEK şi PAOK.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.