Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionatul Mondial de handbal: Franța și Suedia au obținut calificarea în cea de a doua semifinală

digisport.ro
cm handbal masculin

După ce Spania a reușit să ajungă în careul de ași al Campionatului Mondial de handbal masculin învingând Norvegia după prelungiri, pentru o semifinală cu Danemarca, Franța și Suedia și-au asigurat ultimele două locuri ale penultimului act, cu victorii în timp regulamentar, anunță Mediafax.

Suedia nu s-a întrebuințat excesiv în fața Egiptului, reușind în fața propriilor spectatori din Tele2 Arena o victorie lejeră cu 26-22 (14-9). După o primă jumătate de repriză în care egiptenii au condus oarecum surprinzător, nordicii au apăsat pe accelerație și au intrat la pauză cu 5 goluri avans, 14-9, marcate toate pe final, consecutiv, de la 9-9.

În repriza secundă, suedezii s-au desprins și au menținut o diferență constantă de 6-7 goluri, până spre final, când s-au relaxat, mulțumindu-se să conserve un avans confortabil în vederea calificării și a celei de a șaptea victorii larând la Campionatul Mondial din Polonia și Suedia.

În al patrulea sfert de finală, Franța și Germania au oferit un spectacol agreabil, nemții dând senzația multă vreme că pot produce surpriza într-un meci în care porniseră cu șansa a doua, dar pe care l-au pierdut cu 35-28 (16-16).

Ei au condus permanent în prima repriză, pe alocuri și cu 4 goluri, având avantaj chiar și în prima parte a reprizei secunde. La scorul de 18-20 pentru Germania, triplii campioni olimpici au schimbat viteza de joc, marcând 5 goluri fără să primească niciunul, rupând totodată echilibrul meciului, pe care au ajuns să îl conducă pe final cu 7-8 goluri avans.

Portarul francez Remi Desbonnet a fost declarat jucătorul partidei, cu 14 intervenții salvatoare, din care 11 în repriza secundă.

Astfel, cele două semifinale, care se vor juca vineri, sunt Spania – Danemarca și Franța – Suedia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.