Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionatul Naţional de Viteză în Coastă din Hunedoara reuneşte 71 de piloţi în etapa de la Straja

Arena
raliu Perla Harghitei

O nouă etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă va avea loc sâmbătă şi duminică pe drumul judeţean care face legătura între municipiul Lupeni şi staţiunea Straja, din Masivul Vâlcan, în concurs anunţându-şi prezenţa 71 de piloţi.

"Trofeul Straja Lupeni este o competiţie nou introdusă în calendarul competiţional, în cadrul căreia cei mai buni şi rapizi piloţi din prima divizie a acestei competiţii, precum şi tinerele talente din divizia secundă, vor avea prilejul să se întreacă pe un traseu cu o lungime de 5.200 de metri, proaspăt asfaltat, marcat şi amenajat corespunzător. Astfel, Campionatul Naţional de Viteză în Coastă va avea în structura calendaristică două etape cu această lungime, fiind o adevărată provocare pentru toţi piloţii ce urmează să tureze motoarele la linia de start", a informat miercuri Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara, partener al proiectului.

Trofeul Straja Lupeni va debuta vineri, 12 august, atunci când sunt programate verificările tehnice iniţiale, concursul urmând să aibă loc sâmbătă şi duminică.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului sunt impuse anumite restricţii de circulaţie rutieră pentru zilele de concurs, pe drumul judeţean 664A.

Astfel, sâmbătă, 13 august, circulaţia maşinilor va fi închisă în intervalul orar 08,00-20,00, cu o deschidere temporară a acesteia în intervalul 12,30-13,30. Duminică, 14 august, circulaţia va fi oprită între orele 08,00-18,00, cu o deschidere temporară a acesteia în intervalul 12,30-13,30, conform Agerpres.

Pentru cei care doresc să ajungă în staţiunea Straja, telegondola va funcţiona în perioada 12-14 august, iar transportul va fi gratuit.

Trofeul Straja Lupeni 2022 este un eveniment organizat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv, în parteneriat cu Clubul Sportiv Auto Blic Braşov şi este susţinut de CJ Hunedoara, prin Direcţia Generală de Administrare Monumente şi Promovare Turistică a Judeţului Hunedoara, Primăria şi Consiliul Local Lupeni şi Asociaţia Pro Straja.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.