Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidat la prezidentiale cere ANULAREA alegerilor de duminica la CCR

ccr

Primul scrutin al alegerilor de duminica ar putea fi anulat daca CCR ar admite cererea pe care urmeaza sa o depuna candidatul independent Gheorghe Funar. Acesta sustine ca sondajele si exit-poll-urile au manipulat cetatenii.

Funar nu s-ar afla la prima contestatie la CCR a unor aspecte legate de aceste alegeri. Acesta a contesta candidatura lui VIctor Ponta si a altor candidati, motivand ca acestia ar fi ofiteri acoperiti.

"E o altă lucrătură și făcătură cu rezultatele exit-poll-urilor, care a fost precedată de lucrătura cu sondajele de manipulare a opiniei publice. Eu am început demersurile și mâine voi depune o cerere la Curtea Constituțională a României de anulare a alegerilor. Este evident că e o manipulare și cu sondajele, și cu exit poll-urile. În orice stat normal, democratic și nu dictator, unde există o dictatură a partidelor politice, cum este la noi, oamenii n-au nevoie de sondaje de manipulare, n-au nevoie de exit-poll-uri, se duc și votează și după aceea se numără voturile și se anunță rezultatele. La noi de ce se fac de o vreme încoace sondaje de manipulare înainte de alegeri și sondaje de manipulare imediat după alegeri? Ca după aceea să nu-i mai intereseze pe români mâine, poimâine, când se numără voturile, și peste două-trei zile, după ce s-au desfășurat alegerile, se topesc toate documentele, să nu mai rămână urme", a susținut Gheorghe Funar pentru AGERPRES,

El a mai spus că foarte mulți români din străinătate n-au putut să voteze și că în acest fel s-au încălcat prevederile constituționale.

"E o încălcare flagrantă a Constituției ceea ce s-a petrecut astăzi. Numai în străinătate sunt circa trei milioane și jumătate de români cu drept de vot care au încercat să voteze și nu li s-a asigurat dreptul la vot, iar mie mi-a fost încălcat dreptul de a fi ales de către acei cetățeni", a mai afirmat Gheorghe Funar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.