Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul PNL, Vergil Chițac, a dezvăluit ce i-a spus Klaus Iohannis: 'Dacă ați învins boala, învingeți și la primăria Constanța'

constantamea.ro
Vergil Chitac

Senatorul PNL Vergil Chițac, a cărei candidatură la primăria Constanța este susținută, asumat, de președintele Klaus Iohannis și de către premierul Ludovic Orban, și-a depus dosarul la Biroul Electoral Județean, alături de candidatul partidului la șefia Consiliului Județean, Mihai Lupu, anunță evz.ro.

Cei doi candidați liberali s-au prezentat la BEJ, pentru depunerea dosarelor, împreună cu mai mulți candidați de pe listele pentru Consiliul Local Municipal, respectiv Consiliul Județean Constanța. Depunerea dosarului de candidatură de către senatorul Vergil Chițac are loc după numai o zi de la sărbătorirea Zilei Marinei, când candidatul liberal pentru primăria Constanța a fost invitat de președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban să urmărească, de pe fregata „Regina Maria”, exercițiile demonstrative, ale Forțelor Navale Române, din portul Militar Constanța.

Citește și: CURAJ NEBUN Un polițist DEMASCĂ șirul complicităților dintre șeful Poliției, șeful Poliției Capitalei și Duduieni: DE CE au 'greșit' mascații adresa

Pozele postate, pe Facebook, de Vergil Chițac, cu președintele, premierul, dar și ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman sunt sugestive. Întrebat, la depunerea candidaturii, ce i-a spus Klaus Iohannis pe fregată, Vergil Chițac a început să râdă, refuzând inițial să răspundă. În urma insistențelor a declarat, în exclusivitate pentru EVZ, că șeful statului i-a spus, simplu: “Dacă ați învins boala o să învingeți și la primărie”.

Senatorul Vegil Chițac a fost primul parlamentar român care, în primăvară, s-a îmbolnăvit de COVID-19. Ludovic Orban, mai vorbăreț și curios, l-a întrebat despre exercițiile navale, tipurile de nave participante, unde au fost construite. Ba chiar, la ideea premierului, au făcut împreună o poză în care cei doi și-au așezat mâinile în formă de inimă, prin care să se vadă țărmul mării. Cu mesajul „Constanța este în inima noastră”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.