Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreţul brazilian Caetano Veloso, testat pozitiv cu COVID-19

Sky News
Omicron Covid

Cântăreţul Caetano Veloso, considerat o legendă a muzicii braziliene, a fost testat pozitiv cu COVID-19, potrivit unui anunţ publicat pe reţelele de socializare de artistul de 79 de ani, care a precizat că se simte totuşi destul de bine şi a atribuit acest fapt vaccinării sale împotriva noului coronavirus, informează AFP luni, potrivit Agerpres.

"La capătul unei săptămâni de rezultate negative la testele zilnice solicitate de producătorii emisiunilor de televiziune, eu şi Paulinha (Paulinha Lavigne, soţia cântăreţului - n.r.) am fost testaţi pozitiv cu COVID-19", a scris muzicianul brazilian din reşedinţa lui din Bahia, statul său natal, unde se află de cinci zile.

Citește și: CJUE arată cum poate deveni dreptul UE SUPERIOR dreptului intern național...

"Ne simţim bine şi atribuim acest lucru faptului că amândoi suntem vaccinaţi", a adăugat Caetano Veloso, care a primit în luna octombrie cea de-a treia doză a unui vaccin anti-COVID-19 la Rio de Janeiro, oraşul în care locuieşte în majoritatea timpului.

"Cei care pot, trebuie să facă testul. Şi trebuie, mai ales, ca toată lumea să se vaccineze cu trei doze. Pandemia nu s-a terminat, iar noua variantă virală este foarte contagioasă", a adăugat artistul brazilian, care nu a precizat însă dacă a fost infectat cu varianta Omicron.

Muzicianul, recompensat recent alături de fiul său Tom Veloso cu un premiu Latin Grammy la categoria "înregistrarea anului" pentru cântecul "Talvez", l-a criticat într-un alt mesaj pe preşedintele brazilian Jair Bolsonaro.

"Este inacceptabil ca Guvernul federal să împiedice programul aprobat de Anvisa pentru vaccinarea copiilor", a declarat cântăreţul, referindu-se la vaccinarea copiilor din grupa de vârstă 5-11 ani ce a fost autorizată de Agenţia sanitară braziliană (Anvisa) şi pe care Guvernul de la Brasilia încearcă să o condiţioneze de emiterea unei reţete medicale.

"Statul brazilian trebuie să se elibereze de acest guvern", a concluzionat Caetano Veloso, unul dintre liderii "tropicalismo", o mişcare pentru libertate care a revoluţionat muzica braziliană în anii 1960.

Brazilia ocupă locul al doilea în clasamentul celor mai îndoliate ţări din lume în timpul pandemiei de coronavirus, după Statele Unite în cifre absolute, raportând peste 618.300 de decese asociate COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.