Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreţul portorican Ricky Martin va fi protagonistul unui sitcom pe Apple TV+

www.meaww.com
Ricky Martin

Cântăreţul portorican Ricky Martin va juca rolul principal într-un serial difuzat de Apple TV+ şi intitulat "Mrs. American Pie", după cum a confirmat însuşi artistul pe Twitter, alături de biroul său de reprezentare din Puerto Rico, relatează luni EFE.

Interpretul hitului "La vida loca" a postat pe Twitter, fără comentarii, o ştire difuzată de mediul online Deadline care anunţa, în exclusivitate, că Ricky Martin va juca rolul principal în această producţie alături de actriţele Kristen Wiig şi Allison Janney, potrivit Agerpres.ro.

Reprezentanţii biroului său din Puerto Rico au confirmat EFE că Ricky Martin va juca în "Mrs. American Pie", fără să ofere alte detalii.

Serialul se bazează pe romanul scriitoarei Juliet McDaniel, iar cântăreţul va interpreta personajul 'Robert', potrivit Deadline.

La rândul său, Kristen Wiig o va interpreta pe Maxine Simmons, o fostă regină a frumuseţii recent divorţată care încearcă să pătrundă în înalta societate din Palm Beach, în sudul Floridei, la sfârşitul anilor '60, în plină epocă a misiunilor selenare.

Laura Dern şi Jayme Lemons, parteneri la compania Jaywalker Pictures, vor fi producătorii.

Ricky Martin, care l-a interpretat pe Antonio D'Amico, partenerul lui Gianni Versace, în serialul FX dedicat asasinării celebrului creator de modă italian la Miami Beach, este decis să încerce o carieră şi în cinematografie, asigură Deadline.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.