Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căpitanul echipei de fotbal CFR Cluj, Mario Camora: Trebuie să redevenim echipa din ultimii ani în cupele europene (Video)

Foto news.ro
mario camora nationala romaniei

Căpitanul echipei de fotbal CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu Şahtior Soligorsk, din manşa secundă a turului 3 preliminar al Conference League, că formaţia sa trebuie să revină la nivelul arătat în ultimii ani în cupele europene.

"Este un meci important pentru noi toţi, pentru suporteri, pentru club, pentru că ne dorim să trecem mai departe. O să fie greu, pentru că au o echipă agresivă, combativă, s-a văzut la meciul tur. Trebuie să redevenim CFR din ultimii ani din cupele europene... pentru că în campionat suntem unde vrem să fim, dar trebuie să revenim şi în Europa la nivelul la care am fost, când dădeam puţine şanse adversarilor. Ne e dor să jucăm în grupele din Europa. Vrem să ajungem acolo, ăsta e obiectivul nostru. Dar trebuie să o luăm pas cu pas, degeaba ne gândim la grupe dacă nu batem mâine. Nu ştiu dacă mâine va fi meciul cu numărul 100 al echipei în cupele europene, dar dacă e aşa atunci trebuie să facem cadou clubului o victorie frumoasă", a afirmat el.

"Mie îmi place mereu să joc al doilea meci acasă, e important să fie suporterii lângă noi, să ne împingă de la spate şi să ne bucurăm toţi la final. Noi vrem să câştigăm mâine în 90 şi ceva de minute, dar trebuie să fim conştienţi că meciul ăsta poate ajunge şi în prelungiri şi la lovituri de departajare. Dar noi nu vrem asta, normal. Victoria cu Chindia din campionat trebuie să ne dea încredere, pentru că a fost obţinută cu doi oameni în minus şi, în plus, ne-a urcat şi pe primul loc în clasament", a adăugat Camora.

Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte formaţia belarusă Şahtior Soligorsk, joi, de la ora 20:00, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj, într-o partidă contând pentru manşa secundă a turului 3 preliminar al Europa Conference League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.