Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căpitanul echipei naţionale, Vlad Chiricheş: 'Am reuşit să echilibrăm puţin jocul. Păcat că nu am egalat'

Getty Images
Vlad Chiricheș Napoli

Căpitanul echipei naţionale, Vlad Chiricheş, a declarat, joi, că naţionala României a avut o atitudine bună la meciul cu Spania, din preliminariile Euro-2020, subliniind că la golul doi al spaniolilor a fost neatenţie din partea jucătorilor români, potrivit news.ro.

"În prima repriză au avut controlul jocului, apoi am reuşit să echilibrăm puţin jocul. Păcat că nu am egalat, a fost o atitudine bună. Ştiam că sunt o echipă puternică, cu un control bun al mingii, cu posesie foarte bună. Am încercat să plecăm foarte bine pe contraatac şi să jucăm jocul nostru aşa. Nu ne-a fost frică de ei, cred că după pauză am venit mai hotărâţi şi mai dornici. Cred că la golul doi al lor a fost o mică neatenţie din partea noastră. Ei au controlat jocul, dar cred că meritam mai mult", a declarat Chiricheş la Pro TV.

Citește și: Cătălin Tolontan confirmă sursele Bugetul.ro! Dezvăluire despre cazul Caracal

Chiricheş a vorbit şi despre atitudinea fanilor, care nu au respectat momentul de reculegere şi care au aruncat fumigene în teren. "La un moment de reculegere de obicei se păstrează linişte, nu ştiu care a fost ideea fanilor, îmi pare rău că au intrat acei suporteri pe teren şi riscăm să jucăm fără ei. Trebuie să înţeleagă că avem nevoie de ei şi nu vrem să jucăm cu porţile închise.

Citește și: EXCLUSIV Dumitru Coarnă dezvăluie mutarea pe care o pregătește Guvernul: ‘Vrea să subordoneze total Poliția’/Legea pe care vrea s-o schimbe șeful MAI

Nu ne-a fost frică deloc. Ştiam foarte bine că au posesie foarte bună, e foarte greu să contracarezi jocul lor de posesie. Aţi văzut că, în ciuda faptului că am primit golul doi, am venit mai hotărâţi, mai dornici. La golul al doilea probabil a fost o mică neatenţie, era o perioadă în care nu ne presau foarte tare, dar a fost acea minge, o neînţelegere şi a venit golul 2. Nu pot să-mi explic deocamdată. Nu pot să spun că e un rezultat mincinos, au avut controlul jocului ei. Am fi putut obţine mai mult totuşi, spre finalul meciului am încercat şi ne-am dorit foarte mult să egalăm".

Citește și: Solicitarea zilei! 10.000 de jandarmi, făcuți peste noapte polițiști!

Reprezentativa României a fost învinsă, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-0), de selecţionata Spaniei, în etapa a cincea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020. Spaniolii au jucat în inferioritate numerică pe final. Spania este lider în clasament, cu 15 puncte din tot atâtea posibile, iar “tricolorii” au coborât de pe trei pe patru, ei având şapte puncte.

Au marcat Florin Andone ’59 pentru România şi Sergio Ramos ’29 (penalti) şi Paco Alcacer ’47 pentru Spania

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.