Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor: 'Am avut penalty clar în prima repriză, toată lumea l-a văzut'

www.digisport.ro
Dan Nistor Dinamo

Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, a dat vina pe arbitraj pentru rezultatul de egalitate cu FCSB (1-1). Mijlocașul a fost nemulțumit de faptul că centralul partidei nu a acordat o lovitură de pedeapstă clară pentru echipa sa, anunță MEDIAFAX.

Citește și: VIDEO Carnagiu pe o șosea din Ialomița: ZECE MORȚI și ȘAPTE răniți după ce un microbuz a lovit un TIR

"Nu prea vreau să discut, atât vreau să spun, că am avut un penalty clar în prima repriză. Toată lumea l-a văzut, din păcate domnul Kovacs nu l-a acordat”, a declarat Dan Nistor la Telekom Sport, care ulterior a recunoscut că Dinamo putea câștiga și fără ajutorul arbitrului. A făcut trimitere la o ocazie a lui Ante Puljic, care a trimit în bară dintr-o poziție ideală: ”Ați văzut și dumneavoastră, noi, cu poartă goală... (n.r. cea mai mare ocazie) Mai mare de atât, ce mai vrei? Ăsta este rezultatul, trebuie să muncim mai mult și să urcăm în clasament".

Vezi și: Dana Gârbovan, despre numirea Laurei Codruța Kovesi procuror-șef european: 'E una politică. Nu a existat o competiție reală'

Derby-ul dintre FCSB și Dinamo disputat sâmbătă pe Arena Națională s-a încheiat la egalitate, 1-1. Partida a făcut parte din etapa cu numărul 12 a Ligii 1. Oaspeții au deschis scorul în urma unei faze fixe. Denis Ciobotariu a marcat cu capul, după un corner executat din partea dreaptă de căpitanul Dan Nistor. FCSB a ieșit mai mult la joc, a început să domine partida și a restabilit egalitatea în minutul 28. Florinel Coman a marcat cu un șut din interiorul carerului, la colțul lung, după mai multe driblinguri ale lui Florin Tănase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.