Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CAPTURĂ de proporții a vameșilor: Ce voiau să le facă un bulgar și un francez la 19 bărbaţi, 8 femei şi 7 copii

refugiati la granita romaniei in camion

Un număr de 34 de cetăţeni din Iran şi Irak, înregistraţi ca solicitanţi de azil în România, au fost surprinşi de poliţiştii de frontieră, miercuri, în timp ce încercau să treacă ilegal graniţa prin punctul de frontieră Nădlac, ascunşi într-un automarfar ce ar fi trebuit să transporte şerveţele.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră Bihor, un cetăţean bulgar în vârstă de 51 de ani, aflat la volanul unui autocamion înmatriculat în Bulgaria, însoţit de un cetăţean francez de origine turcă, în vârstă de 59 de ani, a intenţionat să iasă din ţară prin punctul de trecere al frontierei Nădlac II, cu documente care arătau că automarfarul transporta paleţi cu serveţele, din Bulgaria, pentru o societate comercială din Germania, scrie agerpres.ro.

Citește și: PRO TV a șters înregistrarea cu tânăra care pare că se droghează! Iată motivul

"Procedându-se la exploatarea datelor din analiza de risc specifică, poliţiştii de frontieră arădeni au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în interiorul camionului au fost descoperite ascunse 34 de persoane, dintre care 19 bărbaţi, 8 femei şi 7 copii, adulţii având vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, iar copiii, între 3 şi 7 ani. Verificările preliminare au relevat faptul că cei în cauză sunt cetăţeni din Iran şi Irak, înregistraţi ca solicitanţi de azil în România", se arată în comunicatul de presă dat publicităţii miercuri.

Conform sursei citate, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru a se stabili întreaga activitate infracţională şi identificarea tuturor persoanelor implicate, a mai precizat sursa citată.

Citește și: BNR face un anunț cu greutate! Care este situația rezervelor României .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.