Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Captură în Sibiu - Un tânăr căutat în Spania pentru o crimă a fost prins de polițiști

houstonchronicle.com
extradare catuse

Poliţiştii sibieni l-au prins pe un tânăr de 29 de ani, în oraşul Avrig, care era căutat în Spania pentru o crimă, a anunţat luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, printr-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

"La data de 22 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au desfăşurat o acţiune specifică pe linia depistării persoanelor care se sustrag punerii în aplicare a măsurilor dispuse de autorităţile judiciare.

Citește și: Lista persoanelor cu funcţii de conducere din Arad care au plătit la PSD pentru menţinerea în funcţii - Supărările generate de inegalitatea cotizaţiilor - dosar

Cu această ocazie, pe raza oraşului Avrig, poliţiştii de investigaţii criminale au depistat şi prins un localnic în vârstă de 29 de ani, pe numele căruia autorităţile judiciare spaniole au emis un mandat european de arestare.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor, respectiv tentativă la omor, fapte săvârşite pe teritoriul Spaniei", se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, "bărbatul a fost prezentat Curţii de Apel Alba Iulia, faţă de acesta fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 15 zile, în vederea confirmării".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.