Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carantina în localitatea Brăneşti a fost prelungită pentru şapte zile

carantina

Carantina în localitatea dâmboviţeană Brăneşti se prelungeşte, pentru a doua oară, cu şapte zile, începând cu 12 aprilie, a anunţat, sâmbătă, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Dâmboviţa, informează Agerpres.

În comuna Brăneşti se înregistrează cea mai ridicată rată a incidenţei cumulate COVID-19 din judeţ, respectiv 6,55 cazuri la mia de locuitori, cu 27 de cazuri active în ultimele 14 zile. La momentul când a intrat în carantină, indicele COVID-19 era, în Brăneşti, 5,81, iar când măsura carantinării a fost prelungită pentru prima dată, era de 7,76.

La nivelul judeţului Dâmboviţa, 21 de localităţi sunt în scenariu roşu, având indice peste 3 cazuri la mia de locuitori, printre acestea fiind Găeşti, Ulmi, Şotânga, Tărtăşeşti, Crevedia, Pucioasa.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Sâmbătă, au fost confirmate în judeţ 66 de noi cazuri COVID-19. 222 de persoane sunt internate, dintre care opt la ATI, toate locurile de pe această secţie destinate celor cu noul coronavirus fiind ocupate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.