Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caraş-Severin: Două persoane au fost rănite în urma unui accident de circulaţie pe DN6, fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD

elicopter smurd

Două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc miercuri după-amiază pe DN6, în zona localităţii Cruşovăţ, la faţa locului fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin.

În accident au fost implicate două autoturisme şi un camion TIR, patru adulţi şi un copil având de suferit în urma evenimentului rutier.

Din cauza impactului, în unul dintre autoturisme o persoană a rămas încarcerată, fiind necesară intervenţia unui echipaj de specialitate pentru deblocarea victimei, potrivit Agerpres.ro.

"Echipajul de pompieri a descarcerat victima, inconştientă, şi a predat-o echipajului medical de pe elicopterul SMURD. Un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a preluat o a doua victimă, cu traumatisme la nivelul membrelor superioare", a precizat sursa citată.

Celelalte trei persoane au fost evaluate de către personalul medical şi nu au necesitat transport la spital pentru îngrijiri suplimentare.

La faţa locului au intervenit trei ambulanţe, o autospecială cu modul de descarcerare şi prim-ajutor şi un elicopter SMURD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.