Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caraş-Severin: Intervenţie a elicopterului SMURD pentru salvarea unui băiat care a căzut cu bicicleta

ranit elicopter SMURD

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin a intervenit, duminică, pentru salvarea unui băiat de 14 ani care a căzut cu bicicleta în timp ce se plimba în împrejurimile municipiului Caransebeş, pe Valea Cenchii. Elicopterul SMURD l-a preluat pe rănit şi l-a transportat la Timişoara, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, duminică după-amiază, un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş a intervenit de urgenţă, în urma unui apel la numărul112, pentru salvarea unui băiat în vârstă de 14 ani care a suferit un accident cu bicicleta, în timp ce se plimba alături de un grup format din adulţi şi copii, în împrejurimile oraşului Caransebeş, pe Valea Cenchii.

Citește și: EXCLUSIV SURSE Numele 'Ludovic' și `Nelu Tătărelu` pe buzele VÂNZĂTORILOR de măști din starea de urgență dar și pe o înregistrarea ambientală din dosarul UNIFARM

"Paramedicii de pe echipajul SMURD au trebuit să parcurgă, în cel mai scurt timp, o distanţă de aproximativ 3 km pe jos, datorită terenului accidentat, în sprijinul acestora venind şi un echipaj al Serviciului Salvamont. Salvatorii ajunşi la fata locului au evaluat rapid starea băiatului, au constatat că acesta era în stare conştientă, suferind un traumatism cranio-cerebral şi alte politraumatisme minore, acordându-i primul ajutor medical şi stabilizandu-l, solicitând în acelaşi timp sprijinul unui elicopter SMURD, pentru transportarea acestuia de urgenţă la UPU Timişoara”, transmite ISU Caraş-Severin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.