Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caravana vaccinării se plimbă în 21 de comune din Mureș în luna iunie

Dominic Fritz Facebook
echipe vaccinare

Prefectul judeţului Mureş, Mara Togănel, a anunţat, luni, că în luna iunie caravana vaccinării în mediul rural continuă în 21 de comune şi transportul doritorilor la centrele de vaccinare mobile va fi asigurat de către fiecare primărie în parte.

"Echipele mobile de vaccinare ale Ministerului Apărării Naţionale, Serviciului de Ambulanţă Mureş şi cele de la centrele fixe vor fi prezente în 21 de comune ale judeţului Mureş. La cele 21 de puncte se vor vaccina şi mureşenii din comunele învecinate, transportul fiind asigurat de către fiecare primărie în parte. Acţiunea de vaccinare în mediul rural va avea loc în intervalul orar 10,00-16,00, vaccinul utilizat fiind cel produs de Pfizer. După 21 iunie, vom continua şi în alte localităţi ale judeţului, cu echipe mobile de la centrele de vaccinare. Le mulţumim tuturor pentru seriozitate şi implicare. Continuăm să ducem vaccinul mai aproape de mureşeni", a arătat Mara Togănel pe Facebook.

Localităţile în care se va deplasa caravana mobilă sunt Band, Cucerdea, Băla, Hodac, Valea Largă, Sânger, Miheşu de Câmpie, Apold, Daneş, Vânători, Pogăceaua, Batoş, Găneşti, Bahnea, Viişoara, Zau de Câmpie, Ideciu de Jos, Ceuaşu de Câmpie, Neaua, Măgherani şi Ghindari, conform agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.