Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care era numele REAL al Mădălinei Manole și al Laurei Stoica

madalina manole

Le-am iubit, le-am fredonat melodiile, ne-au adus lumină și bună dispoziție în suflete. Până când destinul lor a fost curmat brusc. Te-ai gândit vreodată că numele real al regretatelor cântărețe Mădălina Manole şi Laura Stoica este cu totul altul? Iată ce nume se regăseau în buletinele lor.

Seful de la Louis Vuitton prezice o nouă criză: Trebuie să fim prudenți!

Mădălina a ales un drum inexplicabil de complicat și atât de greu de înțeles... S-a despărțit de noi supărată și tristă. Ne-a vrăjit și ne-a fermecat cu vocea ei gravă și tremurătoare, ne-a făcut să-i învățăm versuri, refrene și linii melodice, apoi Mădălina Manole a plecat, trântind ușa în urma ei. Am fi iubit-o chiar dacă ni s-ar fi prezentat cu numele ei real: Magdalena-Anca.

Laura Stoica a fost o minune de om. Caldă, prietenoasă, modestă. Dar cu un destin atât de tragic că doare chiar și când îl rememorezi. Soarta ei a fost curmată brusc de un accident de mașină, într-o curbă la ieșirea din Urziceni, scrie avantaje.ro. Pentru noi, ea va rămâne mereu Laura Stoica, fata pe care n-a reușit nimeni s-o întreacă în interpretarea sfâșietoarei melodii ‘Un actor grăbit’, cel mai folosit cântec la concursurile de interpretare din toată țara. Nu te-am uitat, Laura Stoica, iar numele tău real, Laurenția, ți se potrivea de minune.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.