Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care este adversara CFR-ului din preliminariile Ligii Campionilor

Inquam Photos / Manases Sandor
CFR CLuj campioana campionat

Directorul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, a oferit prima reacţie din tabăra campioanei după aflarea adversarei din preliminariile Ligii Campionilor.

Fostul atacant priveşte cu optimism această dublă, dar e conştient că echipa pe care o reprezintă mai are nevoie de întăriri pentru a putea fi la un nivel bun la momentul meciurilor directe, relatează mediafax.

"Să trecem mai departe, asta e tot ce ne dorim. Nu se ştie dacă e Malmo... Sunt nişte nume destul de... Nişte echipe care joacă, dar Malmo e un nume mai important. Încă nu ştim foarte multe despre această echipă. Vom studia foarte atent în perioada următoare. Nu sunt echipe slabe, sunt puternice şi trebuie să ne pregătim foarte bine. Important e ceea ce facem noi, să aducem nişte jucători importanţi, să întărim lotul. Vom lupta de la egal la egal", a spus Bogdan Mara, la ProSport LIVE.

CFR Cluj va juca cu Malmo sau câştigătoarea turneului preliminar în care se înfruntă Santa Coloma (Andorra), Drita (Kosovo), La Fiorita (San Marino) şi Lincoln Red Imps (Gibraltar).

Înaintea turul I preliminar are loc un turneu în care joacă cele patru echipe enumerate mai sus. Santa Coloma joacă în compania celor de la Drita, iar La Fiorita contra formaţiei Lincoln Red Imps. Malmo va juca în primul tur contra echipei care va triumfa în turneul respectiv, urmând ca CFR Cluj să dea peste câştigătoare. Cel mai probabil, Malmo va învinge, indiferent de echipa care va veni din turneul preliminar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.