Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care este cel mai rău coșmar care s-ar putea întâmpla cu cripto? Experții răspund

zf.ro
bitcoin criptomonede

Anul acesta, Bitcoin împlinește 13 ani, iar din moment ce 31 octombrie este și ziua în care se sărbătorește Halloween-ul, am decis să combinăm aceste două evenimente într-unul singur, conform cointelegraph.com

Alan Chiu este CEO al Enya, o companie de confidențialitate a datelor care operează cea mai mare platformă de calcul multipartită securizată din lume. Alan face parte, de asemenea, în Consiliul de administrație al absolvenților de la Stanford Graduate School of Business, precum și în consiliul de administrație al Stanford Angels and Entrepreneurs în calitate de co-președinte.

„Cea mai mare teamă a mea ar fi ca SUA să urmeze politica cripto a Chinei, alungând inovația din țară. Crypto-ul ar supraviețui, dar SUA ar avea de suferit din cauza pierderii valului de inovații care iese din cripto - Web 3.0 și DAO, printre altele.”

Amanda Keleher este directorul personal al ConsenSys, o comunitate globală de dezvoltatori, oameni de afaceri, programatori, jurnaliști, avocați și alții, creată pentru a crea și promova infrastructura blockchain și aplicațiile peer-to-peer.

„Cel mai rău coșmar al meu este să mă trezesc în cinci ani și să realizez că industria cripto a devenit la fel ca „vechiul Wall Street” – o industrie exclusivă. Cripto-ecosistemul este o oportunitate unică de a construi un ecosistem financiar global mai incluziv, care dă putere mai multor femei și mai multe minorități. Și pentru a o construi, trebuie să avem cei mai talentați și diverși oameni care să o facă.

Frica mea este că nu reușim să îmbrățișăm această oportunitate de a face schimbări reale, de impact și de lungă durată. Să nu fim pisici înfricoșătoare – să dăm tuturor un dovleac despre care să vorbească... Boo!”

Andrew Levine este CEO-ul Koinos Group, o companie de inginerie, condusă de veterani blockchain întăriți în lupte, cu o experiență de neegalat ca dezvoltatori și arhitecți de bază ai blockchain-urilor BitShares și Steem.

„Cel mai rău coșmar al meu este că suntem blocați cu platforme de contracte inteligente care se adresează utilizatorilor de criptomonede timpurii și tratează oamenii obișnuiți ca cetățeni de clasa a doua. Utilizatorii obișnuiți se așteaptă la o experiență plăcută, iar dezvoltatorii obișnuiți se așteaptă să poată lucra în limbajele de programare pe care deja le cunosc și le iubesc. Acestor oameni nu le pasă de cum funcționează totul sau dacă ceva este „compatibil cu Ethereum”. Singurii oameni cărora le pasă de asta sunt deja adânc în spațiu. Oamenii obișnuiți își doresc doar ceva ușor, plăcut și gratuit de utilizat. Până nu vom avea asta, nu vom avea o adopție adevărată în masă.”

Caitlin Long este fondatorul și CEO-ul Avanti Financial Group, un operator al unei companii de crypto-asset banking axat pe furnizarea de servicii reglementate pentru active digitale.

„Cel mai rău coșmar al meu este descoperirea unui exploit zero-day în codul Bitcoin Core pe care nimeni nu l-a descoperit încă. În fiecare zi care trece, probabilitatea acestui lucru scade exponențial, dar nu va fi niciodată zero.”

Daniela Barbosa este directorul executiv al Hyperledger și directorul general al blockchain, asistență medicală și identitate pentru Fundația Linux.

„Cel mai mare coșmar al meu cripto este că o prăbușire mare sau chiar un val de volatilitate extinsă pătează în mod inutil utilizarea tehnologiei contabile distribuite de către întreprinderi, care, în afară de presa proastă, nu ar fi altfel afectată.”

Darren Franceschini este co-fondatorul și directorul de operațiuni BlockBank, un portofel de utilitate multi-protocol care combină puterea tehnologiei descentralizate și centralizate într-o aplicație simplă și sigură.

„Cea mai mare teamă a mea este să-mi pierd definitiv cheile private – acesta ar fi cel mai mare coșmar. Sau am experimentat prin ceea ce i-am auzit pe alții, fiind ținuți ostatici pentru a le preda cheile.”

David Khalif este co-fondatorul și șeful operațiunilor la Viridi Funds, un consilier de investiții înregistrat și un manager de fond în curs de dezvoltare care oferă opțiuni de investiții cripto conștiente de mediu.

„Cel mai mare coșmar al nostru este că criptominerii vor continua să sape în pământ și să nu găsească Bitcoin nou. După ce am cheltuit atât de mult pe echipamente miniere și am mers în subteran pentru a căuta în peșteri, încă nu am găsit niciun Bitcoin. Se pare că întâlnim doar acest element ciudat numit „aur”. Nu intenționăm să renunțăm încă, dar fiți siguri că atunci când vom găsi primul nostru Bitcoin, vom face un NFT din el.”

Halsey Minor este partenerul tehnologic strategic la VideoCoin Network, care oferă infrastructură video pentru internetul compatibil cu blockchain și oferă codificare, stocare și distribuție video descentralizată bazată pe token.

„Temerea mea este că SEC va ignora zecile de miliarde de dolari pierdute astăzi de consumatori în ETN-uri (note tranzacționate la bursă) și se va concentra în schimb pe spațiul DeFi extrem de inovator. ETN-urile sunt noile titluri garantate cu ipoteci. Există deja multe plângeri ale avertizorilor care sunt ignorate. Titluri garantate cu ipoteci, Libor, Wells Fargo, manipularea pieței de aur și argint și acum ETN-uri - toate ignorate de SEC până a fost prea târziu. Au nevoie astăzi să oprească băncile să creeze titluri de valoare tragic de toxice, nu să distrugă inovația reală.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.