Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care sunt măsurile prin care Sebastian Bodu vrea să câștige Primăria Sectorului 6

bodu

Candidatul independent la Primăria Sectorului 6, Sebastian Bodu, și-a lansat luni programul electoral, compus din 12 obiective.

Parcările supraterane și/sau subterane, reabilitarea blocurilor cu costuri zero pentru locatari, crearea spațiilor și programelor destinate copiilor, părinților și vârstnicilor, reducerea fiscalității sau descurajarea celor care se complac în a trăi din ajutorul comunității.

Sebastian Bodu promite de asemenea o administrație eficientă și transparentă, făcută în beneficiul cetățenilor și a sectorului 6.

„Nu se vor mai încheia contracte cu dedicație, car pun interesele personale ale unor privilegiați deasupra intereselor Sectorului și a locuitorilor săi. Pe site-ul Primăriei se vor publica proiectele, bugetele, licitațiile inițiate de Primărie și se va putea primi feedback, direct de la cetățeni. Proiectele importante vor fi, anterior punerii în practică, dezbătute cu cetățenii. Crearea unui număr de telefon (linie verde) pentru ca cetățenii să poată anunța diverse nereguli și contribui direct la bunul mers al lucrurilor din Sectorul 6. (...) Ca primar independent, nu sunt condiționat de interese de partid și voi promova o atitudine de respect și grijă față de nevoile oamenilor care trăiesc și lucrează în Sectorul 6”, promite Sebastian Bodu în programul său electoral.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.